Új jelszó kérése
Termékajánló
Hírek
2019.03.21 19:07
2019.03.21 19:05
2019.03.11 20:41
2019.03.08 9:30
2019.03.08 9:21
2019.03.08 9:20
2019.03.08 9:17
2018.10.29 16:15
2018.10.24 16:11
2018.10.24 16:10
2018.10.22 13:05
Fizetési megoldás
Hírlevél
Szavazás
Tetszik Önnek az új webshopunk?
Igen
Nem
A régi jobb volt
NAGYON szuper lett
Látogató számláló
0
0
1
3
8
2
5
Facebook oldalunk
Házhozszállítás

Olcsó.hu

Az olcso.hu partnere a(z) bodomeheszet.hu
Jooble

jooble

Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek


Bodó Méhészet Méhpempő - 100gramm

méhpempő 100 gramm
10 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 110 Ft

 • Tisztelt Ügyfelünk!  Ezen termék rendelésekor mindenképpen tartsa szem előtt, azt, hogy a rendelése a kiszállítást követően NEM LEMONDHATÓ, ugyanis egy gyorsan romlandó termékről van szó, és amennyiben Ön ezt nem veszi át, a visszajutás ideje alatt – még visszakerül a feladóhoz – a termék megromlik, és Ön ezáltal szándékos kárt okoz méhészetünknek.

  Amennyiben mégis megrendeli ezen terméket, mi elektronikusan, és telefonon is tájékoztatni fogjuk Önt a szállítás várható időpontjáról. Ez lehet, email, telefonhívás, és SMS is.

  Ennek ellenére, amennyiben Ön mégis úgy dönt, hogy a megrendelt terméket nem veszi át a futártól, a Méhészetünket ért kárt, Öntől jogi úton fogjuk visszaperelni!

  Ezen intézkedést sajnos olyan vásárlók miatt kellett bevezetni, akik sajnos képtelenek voltak elolvasni a rájuk vonatkozó ÁSZF ezen részét.

  Ajánlott a hűtős szállítás, ugyanis a termék SEEMMIFÉLE tartósítószert nem tartalmaz, így amennyiben tartósan / 10-15 óra/ hűtő nélkül van tárolva a mépempő erjedésnek indul, és megromlik.
  A termék 100gramm-os kiszerelésű!
  Termék ismertető


  A méhészek figyelmét munkájuk során nem ke­rülhette el az a különbség, amely az anya és a mun­kásméh között észlelhető. A munkásméh rövid életű, nyáron kb. 4-6 hét, ezzel szemben az anya 5-7 évet is elél. A munkásméh szembetűnően kisebb az anyánál. Külseje lényegesen egyszerűbb. Az anya nagyobb, fő­leg potroha fejlettebb, hosszabb, színezete is szembe­tűnőbb. A leglényegesebb különbség mégis az, hogy egyedül csak az anya képes meg­termékenyített petéket lerakni, s így a fajfenntartás­ról gondoskodni.

  Méhészek, kutatók hosszú nemzedéke kutatta az anya és munkásméh közötti különbségek okait. Napjainkban, már bizonyított tény, hogy táplálékuk kü­lönbségében rejlik ennek okozója. E különös és nagy értékű táplálék pedig nem más, mint az anyapempő, vagyis Méhpempő. Teljes joggal hívják ezt a csodálatos táplálék-kiegészitőt a hosszú élet és termékenység elixírjének.

  A tapasztalatok is azt bizonyítják, hogy a Méhpempő kedvező tulajdonságai az emberi szervezetet is kedvezően befolyásolják. A Méhpempő valósággal újjáépíti a szervezetünket, a sejtjeink helyreállításával. Van egy igen egyedi tulajdonsága, mely által ott kezdi a gyógyítást, ahol legnagyobb szükség van rá.

  A Méhpempő általános erősítő, roboráló hatású táplálék-kiegészítő.
  Segíti a szervezet megfelelő működését, sejtjeit megújítja, ezáltal lassítja az öregedés folyamatait.
  Kiváló serkentő és frissítő szer, fogyasztásával növelhetjük a munkateljesítményünket.
  Fokozza a figyelem és koncentrációs képességeinket.
  Ösztönzőleg hat szervezetünk védekező rendszerére, ezáltal növeli a szellemi és fizikai állóképességet.
  A Méhpempő kiválóan hat a légutakra, a nyálkahártyára.
  Segít a táplálék megfelelő lebontásában, javítja az anyagcsere folyamatokat.
  Hatékony memóriajavító szer, erősíti az emlékezőképességet.
  Kiváló nyugtatószere testnek, léleknek a napi stressz hatások után.
  Rossz étvágyú gyerekeknek étvágyfokozó hatású.
  Kitűnő segítség a vérképzésben.
  Normalizálja a menstruációt, elősegíti a teherbeesést.
  Jó hatással van a változó korú nők szervezetére.
  Ízületi fájdalmak enyhítésére.
  Visszaadja bőre rugalmasságát, a vérkeringés fokozásával.
  Segít szemölcs kezelésében, az immunrendszer erősítésével.

  Legfontosabb összetevői

  Megtalálható benne számos olyan alkotóelem, amely az ember táplálkozásában létfontosságú. A Méhpempő összetétele nagyon gazdag, ezek együttes előfordulása végett tud olyan sok pozitív hatást gyakorolni az emberi szervezet számára. A Méhpempő kb. 66% vizet tartalmaz. Meghatározó összetevője a teljes értékű fehérjetartalma, ami nagyon magas: 18-25 %.

  A Méhpempőben eddig 25 aminosavat állapítottak meg. Fontos zsírsavakat, vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket tartalmaz. Ugyanazok a cukrok találhatóak meg benne, melyek a mézben is. Magas arányban tartalmaz gamma-globulint, mely serkenti az immunrendszert, így a szervezet hatékonyabban veszi fel a harcot a fertőzésekkel szemben. Tartalmaz még olyan összetevőket, amely csak egészen kis mennyiségben található meg benne, de így is rendkívül fontosak, így antibakteriális és antibiotikus összetevők, gombaölő anyagok, pro-hormonok.

  Melyek közül az egyik legjelentősebb az acetilkolin tartalma, mely a központi idegrendszerben, ingerületátvivő anyagként működik, a hippokampusz (előagy) új emléknyomok képződéséért felelős területén. A Méhpempő fontos természeti forrása a 10-Hydroxy-2-Decenoic Acid (10-HDA) nevű anyagnak (antibakteriális, gomba és vírusölő hatóanyag) erősíti a szervezet védekező képességét a betegségek ellen és segíti a szabad gyökök eltávolítását. A Méhpempő biokémiai szempontból, nagyon összetett természetes anyag. Sokan elemezték már, de néhány százalékos összetevője még ma is ismeretlen. A méhpempő összetétele és szerkezete olyan egyedi és különleges, hogy szintetikusan eddig még nem sikerült előállítani. Ez is azt bizonyítja, hogy a Méhpempő egy páratlan tápanyag.

  Adagolása

  Napi: 2×1 gramm testsúlytól függően. A tünetek megjelenésének első napjaiban többszörös mennyiséget is alkalmazhatunk.
  Reggel étkezés előtt fél órával, illetve este vacsora után egy órával a nyelv alá helyezve, hagyni felszívódni. 2-3 hónapos kúrákban alkalmazzuk, melyek között 30 napos szünetet javasolunk. Részletes információ az enciklopédiában.
  A termékhez mellékelt kiskanál 1ml-es, azaz a méhpempő fajsúlyára vetítve, ha a kanalat a pereméig töltjük pempővel, akkor1,25g mennyiséget fog tartalmazni a kanál.

  Tárolás

  A Méhpempőt hűtőszekrényben 5°C alatti hőmérsékleten, hosszabb ideig akár, fagyasztott állapotban is tárolhatjuk. Mézzel keverve, javasolt arány kb. 2%, azaz 10g Méhpempőt keverjünk 500g mézhez, így akár hűtés nélkül is tárolható.
  Lehetőleg száraz helyen tartsuk, fénytől, levegőtől óvjuk, fémmel ne érintkezzen!
  A termék fém tetővel zárt üvegben kerül forgalomba, a tető belseje védőréteggel van ellátva, így fémmel nem érintkezik, nem oxidálódik!

  Figyelmeztetések

  Gyermekek elől elzárva tartandó!
  Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!
  Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!
  Ellenjavallt azok számára, akik allergiásak a méhészeti termékekre!
  Szavatosság
  A friss Méhpempő, normál tárolási (0-5°C közötti hőmérsékleten) körülmények között, a gyártástól számított 12 hónapig őrzi meg jótékony hatásait, tekintettel arra, hogy semmilyen adalékanyagot és tartósítószert nem tartalmaz. A lejárati időt, minden esetben a termék dobozának alján jelöljük.
  Teherbeesés Méhpempővel


  A magyar nyelv a teher szóval határozza meg a gyermekáldást, sajnos erre a "teherre” nagyon sokan hiába vágynak. Mennyivel kifejezőbb az „áldott állapot” kifejezés, hiszen a leendő szülők áldásként tekintenek a pici megszületésére.

  A fejlett országokban és hazánkban is a házaspárok mintegy 15 %-a meddőségben szenved, minek előfordulása arányosan nő az életkorral. Egy gyermekre vágyó párt, a meddőség az egyik legszomorúbb dolog, ami sújthatja. A várva várt teherbeesés hatalmas öröm lesz, melyet a méhpempő nagy valószínűséggel segíthet elő.

  Akkor beszélhetünk meddőségről, ha egy pár legalább egy évi védekezés nélküli nemi élet után sem következik be a fogamzás. Mindig a pár a meddő és soha nem a nő vagy a férfi.

  Meddőség esetén 50%-ban a nőnél találjuk a bajt, 35%-ban a férfinál, 10%-ban
  mindkettőjüknél, 5%-ban pedig teljesen ismeretlen a teherbe nem esés oka.
  Sajnos a férfiak nemzőképessége folyamatosan csökken és jó hír, hogy a médiában is sokszor foglakoznak vele.

  Tulajdonképpen teljesen felesleges egymást hibáztatni, mert az csak a kapcsolat lerövidítéséhez vezethet.

  Mi a méhpempő és hogyan segít a teherbeesésen?
  A méhpempő a munkásméhek garatmirígy-váladéka, a méhek "teje". Ezzel a csodálatos anyaggal etetik a fiatal munkásméhek (dajkaméhek) a fiasítást akkor, amikor méhanyát akarnak nevelni belőlük. Méhpempőt kap enni a petéző anyaméh is ezért képes lerakni naponta 1000-1500 petét is.

  A terhesség létrejöttéhez egy nagyon fontos dolog szükséges, mégpedig az, hogy a hormonok szabályosan, jól működjenek.
  A hormonokat természetes úton a méhpempő szedésével befolyásolhatjuk.

  Meglepő eredményeket értek el klinikai kísérletek során, a meddőség terén Méhpempő alkalmazásával.

  A Méhpempő használata növeli a tesztoszteronszintet a vérben, amelynek fontos terapeutikus hatása van az endokrin alapon meddőség vagy impotenciával
  szenvedő férfiaknál.
  Kilikai kísérletek során azt is bebizonyították, hogy a Méhpempő jó hatással van a női meddőség kezelésében, növeli a lutenizálo hormonok szintjét a vérben, ez a hormon elősegíti az ovulációt.

  Ajánlott a fogyasztása azoknak a nőknek is akiknek rendszertelen a menstruációs ciklusuk, vagy gyengén működik a petefészkük, mert valószínűsíthető, hogy emiatt a teherbeesés majd nehezen fog menni.

  Női meddőség kezelésére 28 napos kúrát tartsunk, 1-2 gramm méhpempőt fogyasszunk reggelente, éhgyomorra, 30 perccel étkezés előtt. A következő 28 nap tartsunk szünetet, majd ismételjük meg.

  Fériak pedig, 60-90 napos kúrát tartsanak, napi 1-2 grammos adaggal testsúlytól függően.

  Kétségtelen, hogy a Méhpempő a női és a férfi meddőség kezelésében az egyik leghatásosabb szer.

  A méhpempő nem tartalmaz mesterséges hormont, tehát nem kell attól tartani, hogy hosszabb ideig fogyasztva káros mellékhatása lenne.


  Miért ajánlott fogyasztani a Méhpempőt?
  A méhpempő egy termékenységet növelő szer, ami ajánlott fogyasztani mert:

  Bioaktív hatása fokozza a termékenységet.
  A fogantatás természetes táplálója.
  Beállítja a peteérést, segíti az ovulációt, végső soron maximalizálja a teherbeesés valószínűségét.
  Családtervezés előtt, mind a nőnek mind pedig a férfinak ajánlott 30 napos kúrát tartani, hiszen a méhpempő az egyik legtáplálóbb természetes anyag.
  Pozitív hatással van a férfiak és nők szexuális teljesítményére növeli a potenciát, ezzel a méhpemő segíti a kiegyensúlyozott párkapcsolatot.
  Terhesség alatt is ajánlott a szedése, mert szabályozza méhösszehúzódást és jó közérzetet biztosít a leendő anyukának.
  Növeli a stresszel szembeni ellenállóképességet, így a stressz felszámolásán keresztül, rengeteg más betegség megelőzésében segít.
  Normalizálja az adrenalin kiválasztást.
  Azoknál a kismamáknál, akiknek nincs elegendõ tejük, fokozza a tejképződést.
  Segít helyreállítani a hormonális egyensúlyt a szülést követően.
  Méregtelenítéskor 40%-kal gyorsítja a káros anyagok kiürülését
  Teherbeesés: Kizárólag Tiszta Méhpempővel
  Rengeteg féle méhpempő van forgalomban, kapszulákban, szárítva alkohollal keverve és még ki tudja milyen formában. Ezek közzül egyik sem közelíti meg a Tiszta Méhpempő hatékonyságát, sőt van hogy pont a lényeg veszik ki belőlük.

  A legjobb hasonlat a feldolgozott és a Tiszta Méhpempő viszonyára, a friss alma és a szárrított, aszalt alma viszonya. A friss almában benne van a természet veleje, energiája, a szárrított vagy például lekvárként télire eltett termék, már közel sem hordoz annyi vitamint és tápanyagot magában, mint a frissen szedett.

  Ez a helyzet a Méhpempővel is. Ennek okán azonban, a friss Tiszta Méhpempő drágább, mint a tartósított eljárással átdolgozott termék. A kapszulában különböző tartósító eljárásokkal helyezik el a méhpempőt, vagy például szárrított formában. Az alkohollal feldúsított méhpempő - amit leginkább a piacokon lehet kapni - ugyancsak, hosszabb tárolási okok nyomán kerül vegyítésre, ezzel veszítve el rengeteget hatékonyságából.

  Az általunk forgalmazott Tiszta Méhpempő hűtőben, hűvös hideg helyen tartandó, biztonsági okokból, maximum 72 óráig lehet hűtőn kívül. Teljesen tiszta, eredeti, semmivel sem összekevert pempő, közvetlenül a kaptárból kiemelve. A kaptárból kiszedett méhpempőt, egyenesen az üvegcsébe helyezzük el.
  A bio változatát európai hatóságok bevizsgálták.

 • Tömeg
  300 g/db
Webáruház készítés