Termékajánló
Fizetési megoldás
Hírlevél
Szavazás
Tetszik Önnek az új webshopunk?
Igen
Nem
A régi jobb volt
NAGYON szuper lett
Látogató számláló
0
3
5
1
7
0
1
Facebook oldalunk
Házhozszállítás

GLS

RSS VALID

[Valid RSS]

Shopmania

Látogassa meg a Bodomeheszet.hu webüzletet a ShopManian

Maxapro

Maxapró-Ingyenes-apróhirdetés

Olcso
Cylex oldalunk
Cylex vélemények
Összes vélemény
TOP termékek
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Naptár
2021. Január
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Naptár

";
2019.11.14
Miért fontosak a méhek? Miért fogyasszunk méhpempőt?

A méhpempő hatásai:

 

A népesség elöregedése a világ minden táján évről évre egyre problémásabb dologgá vált a korunkban. Az Alzheimer-kórról, a Parkinson-kórról és a depresszióról szóló japán statisztikák ezt teljes mértékben igazolják.

Ez a cikk olyan eredményeket ír le, amelyek igazolják, hogy a méhpempő és annak alkotóelemei elősegítik az idegsejtek és a gliasejtek képződését a tenyésztett idegi őssejtekből, jelezve azok egészségmegőrző képességét, amely megakadályozza ezeket a neurológiai rendellenességeket.

A központi idegrendszer, beleértve az agyat és a gerincvelőt, 3 fajta sejtből áll, azaz neuronokból, asztrocitákból és oligodendrocitákból. A neurális őssejtek önmegújító képességgel és multipotenciális aktivitással bírnak, hogy az agy fejlődése során idegsejtekké, asztrocitákká és oligodendrocitákká váljanak.

Amellett, hogy jelen vannak a fejlődő embrionális agyban, az idegi őssejtek a felnőtt elülső agyában is ott helyezkednek el, ahol konstitutívan szaporodó progenitor sejteket eredményeznek, és neuronokra differenciálódnak, ami arra utal, hogy a sérült agy képes önmagát helyrehozni. Ezért ezek az érett agyban levő sejtek ígéretes célpont a degeneratív idegrendszeri rendellenességek kezelésére Ez a munka in vitro demonstrálta a méhpempő új és kiemelkedő tulajdonságát, nevezetesen hogy megkönnyíti a tenyésztett idegi őssejtekből neuronokká, asztrocitákká vagy oligodendrocitákká történő differenciálódást.

Konkrét tények a méhpempő hatásaira:

 

További munkák kimutatták, hogy a 10-hidroxi-2-decenoesav (HDEA), a méhpempő egyedülálló zsírsavja, képes mind idegsejtek, mind glia sejtek létrehozására és stimulálhatja a neurogenezist az érett agyban. Az agyi egészség szempontjából a méhpempő a cikk utolsó része. Neurális őssejtek léteznek az emlősök érett agyában, beleértve az embereket is. Neurogenezisük az életkorral egyre robusztusabbá válik, és ez a csökkentés depresszióval járhat. A stressz a mellékvesében a glükokortikoid termelést indukálja az agyalapi mirigy ACTH stimulálása révén, és a glükokortikoid hosszú távú kitettsége csökkenti a neurogenezist.

A depresszió tüneteinek javulása jól korrelál a neurogenezis helyreállításával. Ezek a jelen eredmények segítséget nyújthatnak a méhpempő molekuláris szintű biológiai aktivitásának megértésében a központi idegrendszer szempontjából, és új stratégiát adhatnak táplálkozási és / vagy klinikai alkalmazásokhoz.

A Bodó Méhészettől szigorúan ellenőrzött, magas minőségű méhpempőt vásárolhat. Ismerje meg vállalkozásunkat, az általunk kínált termékeket, és válasszon Ön is minket!

";
2019.11.14
Méhpempőről a www.bodomeheszet.hu

Minden amit tudni illik a méhpempőről!

Hogy mi is a Méhpempő?
Ez egy rendkívül jó kérdés, ugyanis a jelen tudomány szerint az erre a térre szakosodott tudósok sem tudják megállapítani az összetételének a 60%át. Igen érdekes, hogy mindenről tudnánk beszélni, regélni akár órák hosszat, vagy akár több napot is, de erről a termékről nem. 
Az is milyen érdeke, hogy CSAK és kizárólag egyetlen élőlény van a világon, aki e terméket, 0 Celsius fok fölött tudja úgy tárolni, hogy az nem romlik meg több nap, akár több hét alatt sem. 
Érdekes, hogy a méhekről csekély kevés dolgot tudunk, pedig az ember, már több száz éve „házasították” őket. Az is igen érdekes dolog, és tény is, hogy a méhek nélkül az emberek – jól olvassátok – pár hónap alatt kihalnának a Földről, de fordítva ez már nem igaz, ugyanis a méhecskék, vígan élnék a világukat tovább nélkülünk.
Nagyságrendileg az 1900 – as évek közepétől nőtt meg a kereslet e termék iránt, addig a méhészek nem is nagyon foglalkoztak ezen összetevővel, csak tudták, hogy van, de soha semmiben nem hasznosították. 
Manapság viszont számos olyan forrás, kutatás van, ami már e terméket felhasználva több olyan dolgot, gyógyszert, és egyéb kapszulát állít elő, ami a jelenlegi gyógyászatban szinte elengedhetetlennek számít. 
Egyáltalán nem kétséges, hogy a Méhpempő a mai világban már egy elengedhetetlen táplálék kiegészítő, ami rendkívül egyedi tulajdonságokkal bír, és rendelkezik, valamint rendkívül nagy hatással van az emberi szervezetre szinte minden téren. 
Tudni kell, hogy a méhek élete, életútja igen csekély. 
Kezdeném azzal, hogy egy átlagos – leghosszabb – telelő méh élete alig több mint 3-4 hónap. Ugyan e dolgozó a nyáron – semmi alvás mellett, csak a munka - / rengeteg munkavállaló örülne ennek / alig éri meg a 2-3 hetet is sok esetben. 
Vannak, még az un. „herék” – ezen élőlényeknek fullánkja nem fejlődik a születése során, így szúrni sem tudnak a közhiedelemmel ellentétben, számukra az élet egyetlen sorsot kínált, az anya megtermékenyítését. A here életében talán egyetlen egyszer hagyja el a kaptárat, amikor kimegy és párzik a leendő „kedvesével”, és ezzel be is teljesíti a végzetét, ugyanis mint már sok élőlénynél megszokhattuk az állatvilágban, számára az első párzás egyben az utolsó is, ugyanis elpusztul a párzás végeztével. 
Élete nagyságrendileg 2 – 4 hét. 
A legtovább egy méhcsaládban az anya él. Sokan királynőnek nevezik, ami egy 100%-ban helytelen elnevezés. Az anya életkora akár 4-5 év is lehet, de ezt a méhészek szinte soha nem várják meg, mivel élete küszöbét átlépve, a halála következtével egyre kevesebb petét tud lerakni, így az általa fenntartott család akár el is pusztulhat. Nos ha a méhész nem is avatkozik be, a dolgozók ezt „látván” természetesen az anyát leváltják, és arra ösztönzik a lerakott petét, hogy abból egy teljesen új anya fejlődjön ki. 
Itt el is érkeztünk a Méhpempő lényegéhez. Tudni illik a világon az egyetlen élőlény, aki egész életében méhpempőt fogyaszt az anya. Tudni kell azt is, hogy amikor az anya lerak egy – egy petét, NEM ő dönti el, hogy abból dolgozó, here, vagy anya fog kifejlődni, hanem a dajkaméhek – ezek is dolgozók, csak az a szerepük, hogy a fiasítást gondozzák a családban – akik annak megfelelően, hogy mivel táplálják, döntik el, hogy mi fejlődik ki az adott petéből. 
Minden pete a lerakás állapotában ugyan olyan, ugyan az. A Méhpempő speciális összetevőinek köszönhető, hogy egy teljesen más élőlény fejlődik ki az adott petéből. Az anyáról tudni kell, hogy még a dolgozók 21 napra kelnek ki a pete lerakását követően az anya akár a 16. napon is kikelhet. Nem szégyen, de egyetlen egy rovarnak van a családban női szaporítószerve – a Méhpempőnek köszönhetően – az anyának. Ha már itt járunk, el kell, hogy mondjuk azt is, hogy a herék a leglustábbak e téren, ugyanis nekik akár 24 – 25 nap is beletelhet a kikelésbe. A Méhpempő állaga világos fehér színű, zselés állagú váladék, ami fény felé fordítva csillog is. 
Íze a közhiedelemmel ellentétben rendkívül rossz, savanyú, szúrós rendkívül kevés speciális erre a célra kifejlesztett természetes cukrot tartalmaz.

A méhpempő fogyasztása:


A Méhpempő fogyasztásánál az emberi szervezet rendkívül könnyen termel akár olyan hormonokat is, amit esetlegesen egy meddő nő, vagy egy férfi szervezete egyáltalán – betegség miatt – nem tud előállítani. 
A tapasztalatok alapján 100 meddő nőből, vagy férfiból, aki rendszeresen fogyasztja és betartja a tiszta Méhpempő szedését, fogyasztását 80%-os megtermékenyülés válik eredményessé. Ezen számok, több éves tapasztalat alapján tudjuk bebizonyítani. Tudni kell a Méhpempő szedésénél, hogy rendkívül jól hat az immunrendszerre, rendkívül erősíti azt, valamint javítja a látást, idegrendszert, rendkívüli módon csökkenti a túlzott kóros koleszterinszintet, építi a csont, ízületi kopásokat, problémákat, fiatalítólag hat a bőrünkre, és a hajra is. 
Ez természetesen nem azt, jelenti, hogy aki e terméket szedi azt a végzete soha nem éri utol, de jelentősen csökkenti az öregedés hatásait, és az azzal járó esetleges problémákat. 
Szedésénél erősen javasolt: felkelés után szinte azonnal érdemes egy kis műanyag kanállal kimerni egy adagot, azt lehetőleg a nyelv alá juttatva 3-5 percig nem lenyelve a nyelv alatt tartani. Igen embert próbáló feladat, ugyanis fentebb jeleztem, hogy íze sajnos nem a legjobbak között van. 
Ami még rendkívül fontos, hogy sem a fogyasztása előtt, sem a fogyasztása után 1 – 1 órán belül nem ajánlott sem semmilyen folyadékot, és ételt sem fogyasztani. 
3 éves kortól már szedhető, akár 199 éves korig is. 
Csak egy egyszerű dolgot nézzünk meg: dolgozók életkora, anya életkora. Ki mivel táplálkozik! Érdekes nem?

www.bodomeheszet.hu

Hol rendelhetek méhpempőt?

A Bodó Méhészettől szigorúan ellenőrzött, magas minőségű méhpempőt vásárolhat. Ismerje meg vállalkozásunkat, az általunk kínált termékeket, és válasszon Ön is minket!