Kategóriák
- Újdonságok
- Akciós termékek
- Többet olcsóbban
- Akácméz
- Ámorakác méz
- Befőttes üveg tető / lapka
- Befőttes üvegek
- Csomagolódoboz
- Gyógyhatású készítmények
- Jégakku
- Lépesméz
- Macis méz
- Méhkenyér
- Méhpempő
- Méhészeti termékek, eszközök
- Méhatka, atka elleni készítmények
- Méhmérges kenőcs
- Mézpumpa
- Mézes szappanok
- Méhviasz 100% tisztaságú
- Nosema elleni készítmények
- Pet flakon
- Propolisztinktúra
- Propoliszos méz
- Refraktométer
- Repceméz
- Virágméz
- Viaszgyertyák
- Virágporok
Termékajánló
Hírek
2019.11.19 16:15
2019.11.18
2019.11.14
2019.04.03 9:38
2019.04.02 9:56
2019.03.29 8:02
2019.03.21 19:08
2019.03.21 19:07
2019.03.21 19:07
2019.03.21 19:05
2019.03.11 20:41
2019.03.08 9:30
Szavazás
Látogató számláló
0
1
5
1
5
0
4
Partnereink
Blog
2019.11.26 19:10
Hogyan fogyasszuk a megvásárolt méhpempőt?
Saját tapasztalataimat írom le, így teljes biztonsággal állíthatom, hogy az alább kifejtett módszerek nálam maximálisan beváltak a méhpempővel kapcsolatban. Fontos, hogy a méhpempőt kétféleképpen tárolhatjuk a hűtőben:
- 5 Celsius fok alatt, ahol kiolvad, és sokkal markánsabb lesz az íze, és sokkal csípősebb
- Fagyasztóban, ahol fagyott állapotban marad a méhpempő, így a kikanalazása kicsit több gonddal jár.