Kategóriák
- Újdonságok
- Akciók
- Többet olcsóbban
- Ajándéknak - Bodó Méhészet
- Akácméz
- Ámorakác méz
- Befőttes üveg tető / lapka
- Befőttes üvegek
- Csomagolódoboz
- Cukorlepény, méhek etetése
- Gesztenye
- Hársméz
- Házi szilvalekvár
- Jégakku
- Lépesméz
- Macis méz
- Méhészeti védőfelszerelések
- Méhészkedéshez / Méhészethez
- Méhkenyér
- Méhmérges kenőcs
- Méhpempő
- Méhviasz 100% természetes
- Mérőműszerek
- Mézcsurgató
- Mézes szappanok
- Mézpumpa
- Nagyboconádi Műlép
- Pet flakon
- Propoliszos méz
- Propolisztinktúra
- Refraktométer
- Refraktométer kalibráló oldatok
- Repceméz
- Virágméz
- Virágporok
Termékajánló
Hírek
2021.11.20
2021.05.09 21:20
2019.11.19 16:15
2019.11.18
2019.11.14
2019.04.03 9:38
2019.03.29 8:02
2019.03.21 19:08
2019.03.21 19:07
2019.03.21 19:07
2019.03.21 19:05
Szavazás
Fórum
Látogató számláló
0
3
3
2
8
4
7
TOP termékek
Partnereink
Blog
2019.11.26 19:10
Hogyan fogyasszuk a megvásárolt méhpempőt?
Saját tapasztalataimat írom le, így teljes biztonsággal állíthatom, hogy az alább kifejtett módszerek nálam maximálisan beváltak a méhpempővel kapcsolatban. Fontos, hogy a méhpempőt kétféleképpen tárolhatjuk a hűtőben:
- 5 Celsius fok alatt, ahol kiolvad, és sokkal markánsabb lesz az íze, és sokkal csípősebb
- Fagyasztóban, ahol fagyott állapotban marad a méhpempő, így a kikanalazása kicsit több gonddal jár.