Termékajánló
Fizetési megoldás
Hírlevél
Szavazás
Tetszik Önnek az új webshopunk?
Igen
Nem
A régi jobb volt
NAGYON szuper lett
Látogató számláló
0
3
5
1
7
0
1
Facebook oldalunk
Házhozszállítás

GLS

RSS VALID

[Valid RSS]

Shopmania

Látogassa meg a Bodomeheszet.hu webüzletet a ShopManian

Maxapro

Maxapró-Ingyenes-apróhirdetés

Olcso
Cylex oldalunk
Cylex vélemények
Összes vélemény
TOP termékek
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Naptár
2021. Január
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Naptár

";
2019.11.19 16:15
Méhpempő a természetben.

A méhpempő!

 

Sok helyen lehet olvasni a méhpempőről, hogy a „királynő” tápláléka. Ezen kifejezés egy oltári nagy butaság, ugyanis ha valaki aki ért a méhészethez, vagy méhekkel foglalkozik megmosolyogja ezt a kijelentést. A méhészeti nyelvben a „királynő” egy 100%-ban helytelen elnevezés, ugyanis a méhészek között anyának szoktuk nevezni.

A méhpempő gyakorlatilag arra szolgál, hogy ugyan azt a petét, amit az anya lerak bevonják már lárva állapotába a dolgozók ezen csodaszerrel, és egy 100%-ban teljesen más élőlény fog kifejlődni belőle. Egyedüli a kaptárban, családban aki egész lárva állapotában kizárólag a méhpempővel fog táplálkozni.

Miért is fontos ez?

Tudni illik, ha kifejlődik, és kikel az anya, a még lárva állapotában lévő bogár kizárólag a méhpempőt fogyasztotta egy olyan csodálatos élőlény fog válni belőle, ami képes egy több akár milliós populációt is egységben tartani. Miért fontos ez? A dolgozók életkora 1 héttől maximum 3 hónapig terjedhet, szóval igen korán elpusztulnak, elpusztulhatnak. Hogy megfelelő legyen az utánpótlása a családnak az anyának napi szinten akár több ezer petét is le kell raknia. Ezt a csodálatos tulajdonságát kizárólag a méhpempő fogyasztásának köszönheti.

 

A méhpempő hatása a szervezetre, saját tapasztalat:

Sajnos a májamban lévő triglicerid – neutrális zsírok – igen magasak voltak egy vérvétel alkalmával, így a háziorvosom jelezte, - évekkel ezelőtt – hogy kezdeni kell vele valamit mindenképpen, mert hosszú távon nem lesz egészséges sőt…

 

Méhpempővel való foglalkozásunk:

Akkor kezdtünk el a méhpempővel foglalkozni először csak saját részre. A méhpempő fogyasztását pár hónapig gyakoroltuk, majd újra elmentem vérvételre és a kimagaslóan magas triglicerid szintem majdnem a normálisra csökkent vissza. A méhpempő fogyasztása mellett bevallom, nem vetem meg a finomabbnál finomabb édességek fogyasztását sem. A méhpempőt fogyasztva gond nélkül élhetek a szenvedélyemnek – csoki, cukor fogyasztás – ugyanis elég szépen szinten tudja tartani.

Ismerje meg nagy tapasztalattal bíró méhészetünket, és rendeljen tőlünk méhpempőt jó áron!