Termékajánló
Fizetési megoldás
Hírlevél
Szavazás
Tetszik Önnek az új webshopunk?
Igen
Nem
A régi jobb volt
NAGYON szuper lett
Látogató számláló
0
3
5
1
7
0
1
Facebook oldalunk
Házhozszállítás

GLS

RSS VALID

[Valid RSS]

Shopmania

Látogassa meg a Bodomeheszet.hu webüzletet a ShopManian

Maxapro

Maxapró-Ingyenes-apróhirdetés

Olcso
Cylex oldalunk
Cylex vélemények
Összes vélemény
TOP termékek
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Naptár
2021. Január
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Naptár

";
2019.11.18
Méhpempőről illő tudni

Méhpempő

 

A méhek által előállított méhpempőről tudni kell, hogy legalább 200 az emberi szervezetnek nélkülözhetetlen létfontosságú tápanyag, és egyéb ásványi anyag található benne, olyan formában, amit az emberi szervezet a - méhpempőnek köszönhetően - szinte azonnal tud hasznosítani.

Ezek után, a méhpempő fogyasztásánál nem csoda, ha már néhány nap után látványos, és érezhető hatása van. Tudni kell, ha huzamosabb ideig fogyasszuk, akkor annak élettani hatása is igen kedvező a szervezetünkre.

De mi is pontosan a méhpempő?

Korábbi cikkünkben már írtunk róla, hogy a méhpempő egy opál fehéres, enyhén kocsonyásnak titulálható anyag. Egyetlen élőlény van a Földünkön, ami képes egész életében ezt a csodálatos méhpempőt, fogyasztani az pedig a méhanya. Ennek köszönhetően, már lárva állapotában ezzel gondozzák, és a méhpempővel etetik a dolgozók,majd a kikelés állapotában egy teljesen más, családfenntartó élőlény fejlődik ki belőle. Tudni kell, hogy a méhkirálynő egy helytelen elnevezés, ugyanis a szakirodalomban a méhkirálynőt helyesen méh anyának kell nevezni. Mivel egyedül az anya fogyaszt méhpempőt, így olyan különleges tulajdonságokkal vértezi fel szervezetét ami teljesen egyedülálló az állatvilágban.

A méhpempő élettani hatása

Tudni kell, hogy azok a méhek akik nem fogyasztanak méhpempőt, maximum 3-5 hónapig élnek a kaptárban, addig a méhpempőt fogyasztó anya akár 4-5 évig is élhet. Ez a tulajdonság, nem csak a méhekre, hanem a méhészeti termékeket, méhpempőt fogyasztó élőlényekre, köztük az emberre is hasonló tulajdonsággal hat. A méhpempő egyik csodálatos előnye, hogy igen jelentősen csökkenti az emberi szervezetben bekövetkező öregedéssel járó tüneteket. Összességében a méhpempő fogyasztásánál kijelenthetjük, hogy lassítja az öregedéssel járó problémákat, és az ezzel járó kellemetlen külső jeleket is az emberi szervezetben, szervezeten.

Nézzük meg, miből állhat a méhpempő

Nagy mennyiségű ásványi anyag van benne, rengeteg az - emberi szervezet számára nélkülözhetetlen - nyomelemek, vitaminok, fehérjék, ásványi sók, cukrok, zsírsavak, plusz két igen fontos összetevője az acetilkolin, és a másik nagyon fontos a 10-HDA sav.  

Miért egyedülálló a méhpempő összetétele? 

A méhpempőben található RNS – ribonukleinsav – és DNS – dezoxiribonukleinsav – ami mint köztudott, a legfontosabb egy szervezet számára, e-nélkül nem létezik egy szén alapú élőlény sem. (Én hozzátenném azt is, hogy pl. szilícium alapú élőlények sem léteznek ezek nélkül, de ez még nincs 100%-ig bebizonyítva)  Tudni kell, hogy ez a két alap összetevő a legfontosabb alkotóeleme, ezeknek köszönhető, hogy a méhpempőt fogyasztó emberek között az öregedéssel járó jelek sokkal később jelentkeznek, vagy a háttérbe szorulnak.

Ne habozzon, vásároljon még ma tiszta méhpempőt méhészetünktől a következő linkre kattintva. MÉHPEMPŐT SZERETNÉK VÁSÁROLNI ÉN IS!