Termékajánló
Fizetési megoldás
Hírlevél
Szavazás
Tetszik Önnek az új webshopunk?
Igen
Nem
A régi jobb volt
NAGYON szuper lett
Látogató számláló
0
3
5
1
7
0
1
Facebook oldalunk
Házhozszállítás

GLS

RSS VALID

[Valid RSS]

Shopmania

Látogassa meg a Bodomeheszet.hu webüzletet a ShopManian

Maxapro

Maxapró-Ingyenes-apróhirdetés

Olcso
Cylex oldalunk
Cylex vélemények
Összes vélemény
TOP termékek
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Naptár
2023. Március
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
Blog
2021.06.08 06:18

Méhpempő az állóképesség fejlesztéséért!

Méhpempő - Szellemi állóképesség fejlesztés: tippek a kognitív fejlődésért

Mi is az a szellemi állóképesség? Micsoda butus kérdés, gondolhatnánk, hiszen az agyunkat minden nap használjuk, és olyan természetes, hogy mindig a rendelkezésünkre áll. Igen ám, de hogyan?

méhpempő-állóképesség

Hányszor játszadozunk a kávé gondolatával, pedig már lehajtottunk egy kancsóval? Hányszor nem jut eszünkbe egy-egy szó, gondolat, és hányszor éreztük már azt, hogy a fejünk pillanatnyilag – és ez a pillanat sokáig eltarthat – semmire nem használható? Nos, itt kerül előtérbe az a gondolat, hogy mennyire állóképes az agyunk, tudunk-e tenni valamit, ami kiegyensúlyozottabbá, hatékonyabbá teszi annak szellemi működését, esetleg fejleszti kognitív képességeinket?

Méhpempővel az energiával ellátott agyműködésért

A csodának kikiáltott méhpempő, amely az emberi szervezetre gyakorolt jótékony hatásainak köszönheti ezt a jelzőt, sokat segíthet abban, hogy agyunk energiában gazdag, jól működő szervünk legyen. A méhpempő, ahogyan szervezetünk minden sejtjét, így az agysejteket is képes feltölteni energiával. Tartalmaz egy bizonyos természetes acetilkolin vegyületet, amely kifejezetten az agy működésére hat, és segíti az idegi impulzusok továbbítását. Ezeket neurotranszmittereknek vagy neurohormonoknak is nevezik, és egyik idegsejttől a másikig szállítanak híreket, információkat. Nem kétséges, hogy ezek sebessége, gyorsabb működése a mentális tevékenységre pozitív hatást gyakorolnak, és ez a kémiai molekula a méhpempőben természetes állapotban megtalálható.

méhpempő-www.bodomeheszet.hu

Méhpempővel a jó memóriáért

És ha már energikus, gyors működésű agysejtekre tettünk szert a méhpempő használatával, tegyünk egy lépést a jobb emlékezetért is. A méhpempő természetes formában tartalmaz olyan elő hormonokat és B-vitaminokat, amelyek megelőzik a memória romlását. Bioaktív tulajdonságait rendkívüli összetételének köszönheti, vitaminjai között szerepel a B-komplex vitamin, a C-vitamin, gazdag nyomelemekben, enzimekben, és fehérjéinek egyedülálló összetétele van: az aminosavak mellett royalactint is tartalmaz. Elég, ha arra gondolunk, hogy a méhanya egész életében méhpempővel táplálkozik, így képes megőrizni nagyobb méretét és szépségét a méhek hierarchiájában.

És miért is olyan fontos a szellemi állóképesség?

Mert igaz a mondás: minden az agyban dől el. Az agy és az elme közötti együttműködés eredménye a kognitív működés, amelynek minősége akár tetszik akár nem, azon is múlik, hogy mennyire vagyunk képesek jó munkára serkenti, jól táplálni az agysejtjeinket. Ha a természet ilyen csodálatos élelmiszer formájában kínálja fel az ehhez szükséges tápanyagot, mint a méhpempő, akkor érdemes megragadni. Ahelyett, hogy különféle kemikáliákat, tartósító, meg térfogatnövelő szereket építenénk be a sejtjeinkbe, fogyasszunk természetes eredetű méhpempőt, így a szervezetünk méregtelenítésére sem lesz gondunk.

méhpempő-rendelés-www.bodomeheszet.hu

Tippek a kognitív fejlődésért, méhpempő fogyasztás

Agyunk és elménk együttműködése kognitív folyamatok eredménye. Nem mindegy, hogyan és milyen sebességgel észlelünk, emlékezünk, és hogyan dolgozzuk fel a ránk zúduló hihetetlen mennyiségű információkat. Ezek olyan mentális folyamatok, amelyeket méhpempő alkalmazásával a legtisztább és legegészségesebb módon tudunk pozitív irányba befolyásolni. És tudjuk, az idő pénz, az egészség viszont aranyat ér. Nem mellékesen a méhpempő szépíti a bőrt, így külső és belső együttes hatása harmonizálja, megszépíti az életünket. Ne hagyd ki, rendeld még meg ma méhpempőnket.